Trečiadienio pietūs
Vištienos petukai kimči miso padaže, baltasis marinuotas ridikas 'Takuan', marinuoti raudoni kopūstai su džiovintomis spanguolėmis ir agurkas su jūros dumbliais ryžių arba soba makaronų dubenėlyje. |
Trečiadienio vegetariški pietūs
Apkeptas baklažanas 'Ankake', baltasis marinuotas ridikas 'Takuan', marinuoti raudoni kopūstai su džiovintomis spanguolėmis ir agurkas su jūros dumbliais ryžių arba soba makaronų dubenėlyje. |
Ketvirtadienio pietūs
Traški kiauliena tonkatsu, marinuoti burokėliai, šiitake grybai ir agurkai su jūros dumbliais ryžių arba soba makaronų dubenėlyje. |
Ketvirtadienio vegetariški pietūs
Apkeptas baklažanas 'Ankake', marinuoti burokėliai, šiitake grybai ir agurkai su jūros dumbliais ryžių arba soba makaronų dubenėlyje. |
Penktadienio pietūs
Traški vištiena 'Aonori Karaage', sojos pupelių daigai, marinuoti raudonieji kopūstai su džiovintomis spanguolėmis ir agurkai su jūros dumbliais ryžių arba soba makaronų dubenėlyje. |
Penktadienio vegetariški pietūs
Šilkinis tofu imbiero ir česnako padaže, sojos pupelių daigai, marinuoti raudonieji kopūstai su džiovintomis spanguolėmis ir agurkai su jūros dumbliais ryžių arba soba makaronų dubenėlyje. |