YAKITORI |
Ant griliaus kepti įešmeliai
|
1. Krevetės raudonam miso padaže
|
4.20 eur
|
2. Vištienos blauzdelės
|
3.20 eur
|
3. Gruzdintas omletas
|
3.20 eur
|
4. Jautienos liežuvis
|
3.60 eur
|
5. Šoninė
|
3.40 eur
|
6. Padron žaliosios paprikos
|
2.40 eur
|
TSUKEMONO |
Marinuotos daržovėlės ir vaisiai
|
7. Sojos pupelių daigai
|
2.40 eur
|
8. Burokėliai
|
2.20 eur
|
9. Takuan (marinuotas baltasis ridikas)
|
2.20 eur
|
10. OIŠY Kimči
|
2.80 eur
|
11. Agurkas su jūros dumbliais
|
2.20 eur
|
12. Šitake grybai
|
2.60 eur
|
13. Arbūzo žievelė
|
2.20 eur
|
OTSUMAMI |
Užkandukai, garnyrai, sriubos
|
16. Traški vištiena 'Aonori Karaage'
|
4.50 eur
|
17. Šonkauliukai
|
5.20 eur
|
18. Ankake baklažanas
|
3.80 eur
|
19. Aštuonkojis
|
7.20 eur
|
20. Edamame
|
2.40 eur
|
21. MISO sriuba
|
2.60 eur
|
22. Ryžių dubenėlis
|
2.20 eur
|
TAKOYAKI |
Kepti Japoniški rutuliukai iš Osakos
|
14. Takoyaki su aštuonkoju
|
9.80 eur
|
15. Takoyaki su varškės sūriu
|
9.80 eur
|