YAKITORI |
Ant griliaus kepti iešmeliai
|
1Y. Krevetės raudonam miso padaže
|
4.20 eur
|
2Y. Vištienos blauzdelės
|
3.60 eur
|
3Y. Tofu red miso arba šio (druskos) padaže
|
3.20 eur
|
4Y. Gruzdintas omletas
|
3.40 eur
|
5Y. Jautienos liežuvis
|
3.80 eur
|
6Y. Šoninė
|
3.60 eur
|
7Y. Padron žaliosios paprikos
|
2.60 eur
|
TSUKEMONO |
Marinuotos daržovėlės ir vaisiai
|
1D. OIŠY Kimči 🌶️
|
3.60 eur
|
2D. Šitake grybai
|
2.80 eur
|
3D. Agurkas su jūros dumbliais
|
2.40 eur
|
4D. Burokėliai
|
2.40 eur
|
5D. Takuan (marinuotas baltasis ridikas)
|
2.40 eur
|
6D. Arbūzo žievelė
|
2.40 eur
|
7D. Bambuko ūgliai
|
2.40 eur
|
TAKOYAKI |
Kepti Japoniški rutuliukai iš Osakos
|
1T. Takoyaki su aštuonkoju
|
11.90 eur
|
2T. Takoyaki su varškės sūriu
|
11.90 eur
|
3T. Takoyaki su krevetėmis (raudonojo miso marinate)
|
11.90 eur
|
4T. Takoyaki su šitake grybais
|
11.90 eur
|
OTSUMAMI |
Užkandukai, garnyrai, sriubos
|
1MA. Traški vištiena 'Aonori Karaage'
|
6.00 eur
|
2MA. Šonkauliukai
|
6.00 eur
|
3MA. Ankake baklažanas
|
4.50 eur
|
4MA. Aštuonkojis
|
9.00 eur
|
5MA. Vištienos petukai Kimči miso padaže
|
5.00 eur
|
6MA. Edamame
|
3.00 eur
|
7MA. MISO sriuba
|
3.20 eur
|
8MA. Šitake grybai gruzdinti tempuroje
|
3.00 eur
|
9MA. Ryžių dubenėlis
|
2.40 eur
|
10MA. Soba (grikių) makaronai
|
2.40 eur
|
RINKINIAI
|
Lengvesniam pasirinkimui
|
1R. Gruzdintas omletas ir padron paprikų yakitori su edamame sojos pupelės ir ryžiais
|
9 eur
|
2R. Aštuonkojis, kepintas ankake baklažanas ir edamame sojos pupelės su ryžiais
|
14 eur
|
3R. KLASIKINIS rinkinys
Vištienos blauzdelių, Jautienos liežuvio ir Šoninės yakitori, Oišy kimči; Šitake grybai; Marinuoti burokėliai; Edamame sojos pupelės; Ryžiai su furikake pabarstukais |
19 eur
|
4R. OIŠY DARŽOVIŲ rinkinys
Oišy kimči; Takuan (marinuotas baltas ridikas); Ankake keptas baklažanas; Padron paprikų yakitori; Marinuoti burokėliai; Edamame sojos pupelės; Ryžiai su furikake pabarstukais |
17 eur
|